SZOLGÁLTATÁSOK

SZOLGÁLTATÁSOK

Kreativitás, hatékonyság, tapasztalat

Home-1-Integrated-Marketing-Icon

Marketing szolgáltatások

A marketing szolgáltatásainkkal segítünk a vállalkozásoknak a termékek és szolgáltatások népszerűsítésében, hogy elérjék a célcsoportot és megteremtsék az eladásokat.

Home-1-Creative-Strategy-Icon

Grafikai szolgáltatások

A grafikai szolgáltatásainkkal lehetővé tesszük, hogy a megrendelők különböző eszközöket, mint például logókat, fotókat és videókat használjanak a vállalkozások webes megjelenésének javításához.

Home-1-Digital-Solutions-Icon

Webes szolgáltatások

Webes szolgáltatásoknál lehetővé tesszük a megrendelők számára, hogy elérjék és használják az interneten elérhető szolgáltatásokat, például weboldalak, e-mail, fórumok és szociális hálózatok.

Webes szolgáltatásaink

Weboldalak

Ön megálmodja, mi kivitelezzük!
Személyre szabott, minőségi weblapok készítése egyedi dizájn és felhasználóbarát struktúrával. Egy weboldalnak mindig a vállalkozás saját arculatát, egyediségét kell tükröznie.
129.990 ft-tól

Webáruházak

Miért válasszon minket?
Az ügyfélre szabott megoldás mindig a legfontosabb, legyen szó a megjelenésről vagy az oldal motorjáról. Gyorsan és hatékonyan készítjük el webáruházát, melyet egyedi arculat, könnyen kezelhetőség jellemez.
199.990 ft-tól

Reszponzív dizájn

Az informatika rohamos fejlődésének köszönhetően mára már rengeteg olyan eszköz áll a rendelkezésünkre, amely webes böngészésre alkalmas. Az egyik ilyen kihívás, hogy olyan weboldalt készítsünk Önnek, mely minden eszköz kijelzőjén jól olvasható módon jelenik meg!

CMS rendszerek

Az utóbbi évek legnagyszerűbb találmánya a CMS tartalomkezelő rendszer.

Célja, hogy a honlapokat érintő változások, frissítések szakirányú végzettség nélkül fejleszthetőek legyenek.

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás célja, hogy weboldala a Google találati listáján minél előbbi helyen jelenjen meg. Az ügyfélszerzés szempontjából ez az egyik legfontosabb szempont.
49.990 ft-tól

Hírlevelek, reklámok

A rendszeresen kiküldött hírlevelek és ajánlatok segítségével megnövekedhet oldala látogatottsága és eladása forgalma. Mi elkészítjük Önnek cége arculatához tökéletesen illő HTML hírlevelet.
19.990 ft-tól

The best in visual Ads, graphics, videos, online and creative Ad making

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Home-5-Single-Place-Image

Grafikai szolgáltatásaink

Arculattervezés

Az arculattervezés létfontosságú cége kommunikációjában. A pozitív első benyomás a siker egyik záloga. Grafikai arculatának kialakításával mi segítünk elérni, hogy cégét már az első pillanatban pozitívan ítéljék meg.
99.990 ft-tól

Logótervezés

A logó egy vállalkozás következetes, jól felismerhető jele, melynek célja, hogy megkülönböztesse, kiemelje az Ön cégét a piac többi szereplője közül. Ezért a logó kiemelten fontos az egységes, konzekvens arculat, vizuális kommunikáció szempontjából.
49.990 ft-tól

Kiadványszerkesztés

A cége termékeiről, szolgáltatásairól, újdonságairól szóló kiadványok, azaz a katalógusok, a prospektusok, a magazinok és egyéb arculati, reklámcélú elemek amellett, hogy új színt visznek vállalkozása vizuális kommunikációjába, segítenek abban, hogy kitágítsa vevő- és ügyfélkörét!
9.999 ft/oldaltól

Home-3-Testimonial-Quote-Icon

No items found