RÓLUNK

Megvalósítjuk álmait

"Az egyszerűség arany középút a túl kevés és a túl sok között."
- Steve Jobs

Successful business team expressing unity and putting their hands together. Closeup of people stacking hands. Team success or support concept

év
tapasztalat

Vállalkozásunk, a Now! Media több, mint 15 éves múlttal rendelkezik. Fő profilja a weboldalkészítés, honlap fejlesztés, valamint arculat és grafika készítés.

Ön megálmodja, mi elkészítjük a lehető legrugalmasabban, mindezt elérhető árak mellett!

Egy jól megszerkesztett weboldal remek benyomást kelt cége első megítélésében. Bízza ránk a honlapja kivitelezését, megszerkesztését! Szenvedélyünk a minőségi munka, személyre szabott értékesítési felületet gyártunk minden egyes megrendelőnk számára.

Minden cég más és más, ezért szeretjük megismerni Ügyfeleinket egy személyes találkozó során, ahol közösen átbeszéljük a terveket, stratégiákat. Ha nincs ötlete, tudunk elképzeléséhez hasonló referenciákat mutatni, tanácsot adni, mitől válhat online felülete sikeresebbé, elérhetőbbé.

Tekintse meg az általunk készített projekteket!

TOVÁBBÁ

Keresőoptimalizálással, marketinggel is foglalkozunk, hogy weblapja könnyen megtalálható legyen.

Az általunk készített oldalak tartalomkezelős rendszerrel készülnek, azaz a kezelői felület segítségével Ügyfeleinknek nem kell a tartalom változtatása esetén szakember segítségét kérni, ezáltal megfizetni az aktualizálás díját.

Reszponzív oldalakat készítünk, azaz figyelünk a mobil eszközökre is, hogy azokon is megfelelő legyen a tartalom felbontása, hiszen a mai rohanó világban már szinte mindenki telefont, tabletet használ.